Restaurang Nanna Svartz

Kontakt: restaurang-ns@eurest.se
telefon: 08-524 87 771 eller 08-524 87719 eller 08-524 87727

Köp gärna med en god matlåda efter lunchens slut för 50 kr/portion kl:13:30-14:00

NANNA SVARTZ MATSEDEL V.38

  • Måndag 20 september
    • Gräddig svamp-Stroganoff med pilaffris
    • Creamy mushroom stroganoff with pilaf rice
    • Panerad stekt torsk med dansk remulad, citron samt potatispuré
    • Breaded fried cod with Danish remoulad, lemon and mashed potatoes
    • Asiatisk fläskgryta med basmatiris
    • Asian pork stew with basmati rice
    • Dagens sallad

    Tisdag 21 september

    • Pasta med broccoli i ädelostsås
    • Pasta with broccoli in blue cheese sauce
    • Tempad torskfilé med citronsås och potatispuré
    • Temped cod fillet with lemon sauce and mashed potatoes
    • Nystekt raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
    • Freshly fried potato pancakes with salted pork and lingonberries
    • Dagens sallad

    Onsdag 22 september

    • Potatisgnocchi med spenat, getost och lite grädde
    • Potato gnocchi with spinach, goat cheese and a little cream
    • Halstrad laxfjäril med stuvad svamp och kokt potatis
    • Grilled salmon with stewed mushrooms and boiled potatoes
    • Het nötfärsbiff med tomatyoghurt och paprikabulgur
    • Spicy minced steak with tomato yoghurt and bell pepper bulgur
    • Dagens sallad

     Torsdag 23 september

    • Bönbiff med bulgurpytt och fetaoströra
    • Bean patty with bulgur hash and feta cheese mix
    • Nannas saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med aioli och krutonger
    • Nanna’s saffron-scented seafood casserole with aioli and croutons
    • Hemkokt ärtsoppa med fläsk och mejramskorv, nygräddade pannkakor med sylt och grädde
    • Homemade pea soup with pork and marjoram sausage, freshly baked pancakes with jam and cream
    • Dagens sallad

    Fredag 24 september

    • Svamp- och västerbottensostpaj med tomatsallad
    • Mushroom and Västerbotten cheese pie with tomato salad
    • Havets Wallenbergare med gröna ärtor, vitvinssås och potatispuré
    • Sea “Wallenbergare” with green peas, white wine sauce and mashed potatoes
    • Klassisk Coq au vin med citronkokt tagliatelle
    • Classic Coq au vin with lemon-cooked tagliatelle
    • Dagens sallad

Har du allergi- eller överkänslighet mot några livsmedel kan du alltid prata med oss. Eftersom vi har en varierad meny så kan spår av andra livsmedel förekomma.

Please feel free to talk to us if you are allergic or oversensetiv to food. As we Cook various dishes in our kitchen, there might be traces of other food in the dish.

Priser
Dagens lunch 110 kr
Dagens sallad 110 kr

Vi är en kontantlös restaurang

Uppdaterad av:

Eva Norbäck 2021-09-20